Az MDent Buda számára fontos, hogy a szükséges konzerváló fogászati vagy szájsebészeti kezeléseken túl páciensei esztétikai igényeinek is megfeleljen a végeredmény. Éppen ezért rendelőinkben esztétikai kezeléseket is végzünk.

FOGTÖMÉS

A fogak leggyakoribb megbetegedése bizony a fogszuvasodás. A legjobb, ha sikerül megelőzni rendszeres, félévente elvégzett szűrővizsgálatok és fogkőeltávolítások alkalmával, de ha már kilyukadt a fog, a legfontosabb, hogy gyorsan és megfelelően be legyen tömve, hogy ne terjedjen tovább a fogak belső, érzékenyebb részeire.

FOGFEHÉRÍTÉS

Természetes fogszínünket szüleinktől örököljük, ám az évek során különböző színezőanyagok kerülhetnek a fogak keményebb szöveteibe. A rendszeres kávé- és teafogyasztás, illetve dohányzás hatására akár 10 árnyalattal is sötétebb lehet a fogszín. Idővel a zománc vastagsága is csökken, így a sötétebb színű dentin átüthet a fogzománcon.

​A fogfehérítés manapság azonban éppolyan hétköznapi kezelésnek számít, mint a fogkőleszedés vagy a fogtömés. A tökéletes hollywood-i mosoly eléréséhez többféle fogfehérítő eljárás közül választhat rendelőinkben, legyen szó akár rendelői, akár otthoni fogfehérítő módszerről.

RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS

A rendelői fogfehérítés napjainkban már rutin kezelésnek számít, az MDent Buda rendelőjében pedig kétféle eljárás közül választhatnak pácienseink. Ha azonnali látványos eredményt szeretnénenk, választhatják a 6% peroxidtartalmú fogfehérítést, az érzékeny fogúak számára viszont a peroxidmentes fehérítő eljárás nyújt kíméletes, ám látványos megoldást.

OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS

Az otthoni fogfehérítéssel is látványos eredményt lehet elérni, azonban a fogak és az íny védelme érdekében csak fogorvos felügyelete mellett érdemes ezt a típusú fogfehérítő kezelést alkalmazni. Ez igaz akár a sínbe nyomható fogfehérítő pasztás eljárás, valamint a fogfehérítő toll esetében is.