Fogászati szolgáltatásaink

Általános fogászat

Miért fontos, hogy félévente konzultáljon fogorvosával? A rendszeres fogászati ellenőrzéseknek köszönhetően a fogproblémák korai szakaszban felismerhetőek és gyógyíthatóak. A félévenkénti fogkőleszedéssel megelőzhető az ínygyulladás, illetve a fogágybetegség. Az esztétikus tömésekkel pedig nemcsak a fogak eredeti alakja és színe állítható vissza, hanem kizárható a fogak melletti szuvasodás is.

Tudjon meg többet az általános fogászati kezelésekről, kattintson ide!

Fogászati szolgáltatásaink

Kivehető vagy rögzített fogpótlásra van szüksége? Az MDent Buda épületében a fogászat mellett fogtechnika is működik, így a fogpótlások szigorú ellenőrzés mellett, rövid határidővel készülnek. A modern technológia háttér és a folyamatos fejlesztések garantálják, hogy a lehető legtökéletesebb munkák készüljenek a laborban.

Implantáció

Gyors és hatékony megoldást keres foghiányára? A fogbeültetésnek köszönhetően kellemetlen mellékhatások nélkül pótolhatja hiányzó fogát úgy, hogy megóvja a szomszédos ép fogakat a csiszolástól. Az implantátumok a hiányzó fogakat helyettesítik - beleértve a fogak gyökerét is. A korábbi fogak helyére, az állkapocsban kerülnek elhelyezésre (implantálásra).

Tudjon meg többet az implantálásról kattintson ide!

Esztétikai Fogászat

Visszanyerné fogai eredeti fehérségét? A mindennapi életben az elszíneződött, sárgás fogak vagy a rossz lehelet önbizalomhiányhoz vezethetnek. A fogak elszíneződésének számos oka lehet: a rendszeres kávé-, tea- és kólafogyasztás mellett a színes ételek, illetve a dohányzás is felelős az elsárgult fogakért.

Ismerje meg a fogfehérítő kezeléseket, kattintson ide!

Szájsebészet

Szájsebészeti beavatkozásra van szüksége? A foghúzás, bölcsességfog eltávolítás vagy a csontpótló műtétek kiemelt figyelmet igényelnek. A beavatkozások helyi érzéstelenítésben, fájdalommentesen és rövid gyógyulási idővel történnek. A foghúzás / fogeltávolítás az egyik legáltalánosabb (rutin) szájsebészeti beavatkozás nálunk.

Ismerje meg a szájsebészeti beavatkozásokat, kattintson ide!

Fogszabályozás

Tudta, hogy a fogszabályozás nem csak esztétikai szempontból fontos? A torlódott fogak nehezebben tisztíthatók, a fogközökben könnyebben telepednek meg a fogszuvasodást okozó baktériumok, melyek végső esetben fogvesztéshez is vezethetnek. Ezek megelőzése és a már kialakult eltérések korrigálása, illetve az esztétikus mosoly helyreállítása fogszabályozó kezeléssel történik.

Tudjon meg többet a fogszabályzásról, kattintson ide!

Gyermekfogászat

Megóvná gyermekét a fogszuvasodástól? A rendszeres fogászati ellenőrzést már gyermekkorban érdemes elkezdeni: az első fogorvosi vizit optimális esetben 12-18 hónapos korban kellene, hogy megtörténjen. Ekkor a gyermek még előítéletek, illetve fájdalom nélkül élheti át a kezeléseket. Ilyen idősen már felismerhető az ún. baby bottle szindróma.

Tudjon meg többet a gyermekfogászati kezelésekről, kattintson ide!

Fogtechnika

Fogtechnika a rendelő mellett! Fogtechnikus csapatunk a legnagyobb felkészültséggel a legjobb anyagokból és a legújabb technikával készíti el Önnek fogpótlásait! A számítógépes tervezésnek köszönhetően a nálunk készülő fogpótlások tökéletesen illeszkednek, és elkerülhető velük a koronaszélek szürke tónusa is.

Tudjon meg többet a laborunk munkájáról, kattintson ide!

Dentálhigiénia

A rendszeres fogászati ellenőrzések és az időközönként szükséges dentálhigiéniai kezelések fontosságát nem tudjuk elégszer hangsúlyozni. Az MDent Buda rendelőjében olyan dentálhigiéniai kezeléseket végzünk, melyekkel pácienseink fogainak egészsége és esztétikus mosolyuk is garantált.

Tudjon meg többet a dentálhigiéniáról, kattintson ide!