Gyakran Ismételt Kérdések

PANDÉMIA ALATTI ÓVINTÉZKEDÉSEK

Mennyire biztonságos a járványügyi  helyzetben egy fogorvosi kezelés?

Rendelésünk  a pandémia idején továbbra is zavartalanul működik a legfokozottabb higiéniás szabályok betartása mellett.

Nagyon fontos számunkra, hogy Pácenseink biztonságban érezzék magukat rendelőnkben a pandémiás helyzet ellenére is. Éppen ezért kérjük, hogy az alábbi higiéniai etikettet betartását:
🛡 Kérjük, hogy rendelésünkön kizárólag egészségesen jelenjenek meg betegeink!
🛡 Kísérő CSAK gyermek pácienseink esetén érkezzen, max. 1 fő
🛡 Belépéskor szájmaszk viselése, illetve a kézfertőtlenítés is kötelező. Minden betegünk testhőmérsékletét ellenőrizzük.
🛡 Amennyiben a COVID bármely tünetét észleli magán, inkább kérjen új időpontot!
Minden időpont módosítást rugalmasan kezelünk, igyekszünk mielőbb újat biztosítani minden kedves Betegünknek!
A megfelelő védőfelszereléssel, munkatársaink napi hőmérsékletének ellenőrzésével, a rendelő folyamatos fertőtlenítésével, valamint a levegő ózonnal történő tisztításával  és munkatársaink COVID elleni oltásával igyekszünk hozzájárulni biztonságos működésünkhöz.

IDŐPONTKÉRÉS, KONZULTÁCIÓ

Nem jártam még Önöknél. Mi a teendőm?

A kezelések igénybe vételéhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges, melyet online, telefonon vagy személyesen is megtehet rendelőnkben.

Mikor van nyitva a rendelő?

Rendelőnk munkanapokon 8.00 és 19.00 között tart nyitva.

Hol tudok időpontot kérni?

Az alábbi elérhetőségeken tud időpontot egyeztetni rendelőnkbe

M: +36 70 600 7570 +36 20 441 6442
Email: mdentbuda1@gmail.com

Speciális fogproblémám van. Kihez fordulhatok?

Rendelőnkben dolgozó orvosaink: Dr. Kontra Mónika, Dr.Lampé Krisztina és Dr. Soós Gábor szakorvosok tartanak konzultációs időpontot a munkahét minden napján. Recepciós kollégáink segítenek megtalálni az Ön problémájának megfelelő kezelőorvost.

Lefoglaltam időpontot, de mégsem tudok elmenni. Mit kell tennem?

Előfordulhat, hogy lefoglalt egy időpontot, de mégsem tud eljönni betegség vagy fontos teendő miatt. Ilyen esetben kérjük, hogy a lefoglalt időpont előtt legalább 24 órával jelezze nekünk lemondását telefonon vagy e-mailen, és kérjen új időpontot. 24 órán belüli lemondás esetén egy konzultáció árának kiszámlázására vagyunk jogosultak.

AJÁNLATKÉRÉS

Fogproblémám van, online szeretnék árajánlatot kérni.

A kezelések ára sok tényezőtől függ, amelyhez egy személyes konzultáció és szükség esetén egy panoráma röntgen elengedhetetlen. Minden esetben javaslunk egy személyes találkozót, ahol részletes kezelési és ütemtervet, valamint személyre szabott árajánlatot adunk.

Árajánlatot kaptam a rendelőben. Meddig kell visszajeleznem?

A kiadott árajánlatok 30 napig érvényesek. Amennyiben kezelő orvosa máshogy nem rendelkezik, ennek lejártáig kell visszajeleznie.

ÁRAK

Mennyibe fog kerülni a kezelésem?

A kezeléseken fogorvosa minden esetben előzetesen tájékoztatja Önt a várható kiadásokról. Árainkat megtalálja honlapunkon is az Áraink menüpontra kattintva.

FIZETÉS

Mikor kell a kezelések díját rendezni?

A kezeléseket mindig az aktuális fogászati beavatkozás után kell megtérítenie. Kivételt jelentenek ez alól a fogpótlások, amelyeknél 50% előleget kérünk.

Milyen fizetési módok vannak a rendelőben?

Rendelőnkben készpénzes, bankkártyás, egészségpénztári kártyás, fizetési lehetőség is van.

GARANCIA

Fogászati kezelésen vettem részt a rendelőben. Milyen garancia vonatkozik rá?

Rendelőnkben minden garanciális beavatkozás ingyenes. A garanciális időket az Általános Szerződési Feltételek tartalmazza, a weboldalon a Garancia menüpont alatt talál további információkat.

Elhagytam a Garanciakártyám. Elvesztettem a garanciát a fogpótlásomra?

Amennyiben betartotta az előírt féléves kontroll időpontokat, a garancia nem veszett el. Páciens kezelő rendszerünk nyilvántartja a garanciális időket, így a megadott időtartamon belül élhet panasszal fogpótlását illetően.

Gyökérkezelésem volt, de nem sikerült megmenteni a fogat. Mi a teendő ilyenkor?

Gyökérkezeléseknél a kezelés prognózisa egyénenként különböző, a gyógyulás az egyéni regenerációs hajlamtól is függ, így a leggondosabb fogorvosi beavatkozás mellett sem adható garancia.